"Glasvezel belangrijke vestigingsfactor"

In: Buitengebied, Internet

"Glasvezel belangrijke vestigingsfactor"

Een glasvezelaansluiting biedt niet alleen snelheid. Het maakt je woning ook nog eens meer waard, en stukken aantrekkelijker als je het te koop zet! Dat bewijst ook Thijs Doorenbosch, nieuwste inwoner van Rien:

"Ik maak inmiddels met veel plezier gebruik van de aansluiting. Het is ook erg leuk om mijn vrienden en kennissen in de Randstad te plagen met het feit dat ik in Rien een glasvezelaansluiting heb en zij niet :-)

Het feit dat dit huis een toekomstbestendige datanetwerkverbinding heeft was voor mij ook een belangrijke factor in mijn besluit dit huis te kopen en niet een ander in een van de andere dorpen rondom Sneek waar de internet voorziening vaak zeer beperkt is. Voor mijn werk als IT journalist en part time webbouwer is een goede dataverbinding essentieel."

Rien is één van de dorpen uit het project De 4 Doarpen en Hidaard. Ook glasvezel realiseren in jouw dorp? Meld je aan via het inventarisatieformulier.


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!